VIDEO! Activități deosebite la Bibliotecă

Din ce în ce mai mulți copii merg la cursurile programului de Bibliovacanță. Ieri, la Biblioteca Judeţeană ‘’Mihai Eminescu’’, au avut loc două cursuri din cadrul programului de Bibliovacanță: Terapia copiilor cu cerințe educaționale speciale și Atelier de Creație – Desen.

Se pare că acestea se dovedesc a fi extrem de utile pentru cei mici. În primul rând învață lucruri noi, deși e perioada extrașcolară, dar leagă și noi prietenii.

În cadrul cursului ‘’Terapia Copiilor cu cerințe speciale’’, copiii sunt aduși de părinți pentru a putea învăța să comunice mai bine între ei.

La cursul Atelier de Creație – Desen, copiii au venit cu un scop clar, acela de a învăța cât mai multe tehnici despre a realiza un desen. Iar ca să facă acest lucru, micuții au fost ajutați de două eleve care se pricep de minune la asta. La finalul cursului, elevele vor organiza și o expoziție cu lucrările făcute de cursanți.

Cornelia Viziteu, director al bibliotecii Mihai Eminescu spune că toate cursurile din cadrul programului de bibliovacanță au mereu succes și este fericită că în perioada verii a reușit să organizeze pentru cei mici și astfel de activități.

Cursurile au început în luna iulie și se vor încheia odată cu începerea noului an școlar.

Citeste si:

Facebook Comments