Actorii teatrului botoșănean impresionează la festivaluri

Actorii teatrului botoșănean impresionează la festivaluri

Toamnă artistică roditoare pentru actorii teatrului botoșănean.

Trupa Teatrului ”Mihai Eminescu” a impresionat prin profesionalism și prestația artistică la numeroase concursuri de artă dramatică .

În ultimele două luni actorii botoșăneni au fost prezenți la festivaluri în Oradea, Cernăuți și Pitești, obținând fie premii, fie nominalizări importante din partea juriului.

Ultima participare a teatrului botoșănean la un festival de artă dramatică a avut loc săptămâna trecută. Mai precis este vorba despre Festivalul Interntațial al Teatrului de Studio, ediția a XX a organizat la Pitești.

Trupa de actori a teatrului a prezentat spectacolul ”Aniversarea„ în regia lui Erwin Simșenson. Prestația artiștilor a impresionat publicul dar și juriul.

Totodată Teatrul ”Mihai Eminescu” din Botoșani a fost prezent și la Soroca cu spectacolul ”Balerinul Turbat”, realizat de Mișa Donțu și Vica Bucun.

Participarea în acest an a actorilor teatrului botoșănean pe scena festivalelor de artă dramatică a devenit o constantă. Au fost prezentate spectacole de calitate cu un mare impact asupra publicului dar și a criticii de specialitate.

Citeste si:

Facebook Comments