Actorii teatrului din Botoșani, invitați la festivaluri de anvergură internațională. Aceștia vor juca alături de japonezi, francezi sau ruși

Faima teatrului ”Mihai Eminecu” depășește granițele țării.

Actorii teatrului botoșănean dar și producțiile regizorilor care au montat aici, au stârnit interesul iubitorilor de teatru din afara țării. În primul rând Teatrul Mihai Eminecu din Botoșani a fost invitat la un festival internațional din Chișinău, deja cu tradiție, este vorba de BITEI, la care vor participa trupe de teatru profesionist din toată lumea. Spectacolul selecționat pentru acest important festival de teatru este ”Aniversara”.

Totodată, tot în Republica Moldova, a fost invitat și actorul și regizorul teatrului botoșănean, Mihai Donțu, cu spectacolul ”Balerinul Turbat”, un ”one manshow” emoționant despre condiția artistului dar și a omului în general.

Este doar o parte a recunoașterii valorii Teatrului ”Mihai Eminescu” din Botoșani la nivel internațional, mai existând în perspectivă și alte invitații cu spectacolele jucate de actorii teatrului botoșănean și la alte festivaluri sau evenimente de angergură națională și internațională.

Citeste si:

Facebook Comments