VIDEO! Acuzat de viol, s-a automutilat în arest

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, arestat pentru viol, și-a secționat organul genital cu o lamă. Individul a ajuns ieri de două ori în Unitatea de Primiri Urgențe, s-a manifestat violent la adresa cadrelor medicale și a jurnaliștilor și a refuzat să primească îngrijiri medicale. Astăzi a fost adus din nou la spital flancat de mascați, a refuzat consultul și a fost transferat la penitenciar.

Individul a ajuns la spital ieri, în jurul orei 15.30. În primă fază a acuzat că a fost bătut de gardieni. Când s-a constatat că nu are nimic, a fost dus din nou la penitenciar.

Câteva ore mai târziu și-a provocat răni în zona genitală cu o lamă de la un aparat de ras și a fost preluat de un echipaj SMURD și transferat din nou la spital. Bărbatul susține că a recurs la acest gest pentru că este acuzat pe nedrept că ar fi comis un viol.

În cursul dimineții de astăzi, bărbatul a fost adus pentru consult la Unitatea de Primiri Urgențe. Cu câtuși la mâini și flancat de mascați, acesta s-a manifestat din nou extrem de violent.

Conducerea Penitenciarului Botoșani a declanșat o anchetă.

Citeste si:

Facebook Comments