VIDEO! Acuzații grave la adresa unor copii ai nimănui

Copiii din Centrul de Plasament Pomârla, vandalizează comuna. Cel puțin asta le-a transmis membrilor Autorității Teritoriale de Ordine Publică, primarul Dumitru Chelaru. Edilul s-a plâns de faptul că mai multe bunuri din comună au fost distruse de adolescenți și că nimeni nu ia măsuri. Pe de altă parte, nici la Consiliul Județean și nici la Protecția Copilului nu au ajuns reclamații de acest gen.

Acuzații grave la adresa copiilor găzduiți într-un Centru de Plasament. Ședința Autorității Teritoriale de Ordine Publică a fost organizată luna această în Pomârla. Edilul comunei s-a plâns de faptul că are de furcă cu un grup de adolescenți care îi vandalizează bunuri din comună. Situația a fost dezbătută astăzi și în ședința de Consiliu Județean. Gheorghe Nazare, președintele Autorității de Ordine Publică și totodată consilier județean, a cerut conducerii Direcției Gnereale de Asistență Socială și Protecția Copilului să ia măsuri.

Bizar este faptul că reclamații oficiale nu au ajuns nici la Protecția Copilului, ce are în subordine Centrul de la Pomârla și nici la Consiliul Județean.

Conducerea de la Protecția Copilului a exclus faptul că adolescenții cu probleme de comportament sunt trimiși la Pomârla, dar, susțin că se vor face verificări pentru a vedea dacă reclamațiile primarului se confirmă.

Citeste si:

Facebook Comments