VIDEO! ADER a adus bucurie pe chipurile copiilor

Bucurie pentru copiii fără posibilități! Zeci de micuți din Schit Orășeni vor începe școala cu ghiozdane nou nouțe și asta datorită unor oameni cu suflet mare. Membrii Asociației pentru Democrație, Educație și Reconstrucție( ADER), au organizat astăzi un eveniment special pentru a aduce zâmbete pe chipurile copiilor. Ghiozdane și dulciuri au fost împărțite de invitați speciali precum președintele ADER de la capitală dar și de celebrul interpret de muzică populară, Gheorghe Turda.

”Fă un copil fericit”, este sloganul ADER pentru campania umanitară dedicată copiilor nevoiași. Astăzi, aproape de orele prânzului, zeci de copilași au fost aduși din Schit Orășeni de preotul Constantin Bolohan, la un hotel de pe Pietonalul Unirii, pentru a primi bucurie.

Puțini botoșăneni au auzit poate de ADER, însă această asociație, coordonată la nivel local de Tereza Nica, se preocupă ca oameni loviți de soartă să fie ajutați.Pentru că nu mai este mult până la începerea școlii, în centrul atenției au fost copiii. Reprezentanți ADER de prin toate colțurile țării și chiar din străinătate au venit să ofere ghiozdane micuților din Botoșani.

De când a ieșit de pe scena politică, fosta lideră a femeilor social democrate, s-a dedicat trup și suflet acțiunilor umanitare. Prin implicarea sa, Tereza Nica și echipa ADER Botoșani au reușit să ajute sute de oameni iar drumul nu se oprește aici.

Membru ADER este și îndrăgitul interpret de muzică populară, Gheorghe Turda care s-a deplasat astăzi la Botoșani pentru a încânta publicul mic și mare. Dacă cei mici au primit ghiozdane, Tereza Nica a avut o surpriză și pentru preotul ce a avut grijă ca elevii să ajungă la Botoșani. Preotul Bolohan a primit în dar o icoană specială.

Acțiunea a fost un real succes iar membrii ADER promit celor mai mici botoșăneni că vor fi surprinși cu multe multe surprize și în viitorul apropiat.

Citeste si:

Facebook Comments