Adjunctul de la Poliția Botoșani, victima unui accident rutier

Adjunctul de la Poliția Botoșani, victima unui accident rutier

Adjunctul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani a fost victima unui accident rutier. Aflat la volanul unui autoturism Volkswagen Bora, deplasându-se spre Iași, comisarul șef Viorel Șerbănoiu, adjunctul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, a fost accidentat în momentul în care vehiculul i-a fost lovit de o mașină mortuară, un Mercedes.

La ieșirea din municipiu spre Iași, mașina mortuară, care se deplasa spre Botoșani, a pătruns pe contrasens, izbind frontal Volkswagen-ul. Nu se știe din ce motiv, șoferul mașinii de transportat sicrie a pierdut controlul volanului. Acesta a declarat că, la rândul lui, a încercat să evite impactul cu o mașină care îi apăruse în față, însă polițiștii care au început cercetarea la fața locului urmează să stabilească cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier.

Echipaje de pompieri și polițiști au ajuns în scurt timp la fața locului. Comisarul șef Viorel Șerbănoiu a fost transportat de echipajul SMURD la spital, cu o mașină de Terapie Intensivă Mobilă. A suferit mai multe traumatisme. Potrivit cadrelor medicale de la UPU, prezintă traumatism abdominal și plagă scalpată în zona occipitală stânga.

Autoturismul în care se afla, a fost avariat puternic în partea din față. În impact a fost aruncat cu partea din spate pe trotuar. La fel de avariată este și celălalt autovehicul. Șoferul de pe Mercedes, care a intrat cu mașina pe contrasens, testat de către polițiști, s-a dovedit că nu a consumat totuși băuturi alcoolice.

Cercetările sunt în curs de desfășurare.

Citeste si:

Facebook Comments