Adolescent agresat în plină stradă de mai mulți indivizi

Adolescent agresat în plină stradă de mai mulți indivizi

Scandal în miez de noapte pe stradă din municipiul Botoșani. S-a întâmplat azi-noapte, în jurul orei 00.45, când poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani s-au autosesizat cu privire la faptul că pe strada Primăverii din municipiu, mai mulţi tineri provocau scandal şi agresau o persoană. La faţa locului au fost identificaţi R. D. de 23 de ani, A.G. de 27 de ani, ambii din municipiul Botoşani şi M. E. de 35 de ani, din municipiul Bucureşti.

Totodată, a fost depistat un minor în vârstă de 17 ani, din municipiul Botoşani, despre care s-a stabilit că ar fi fost agresat de către R. D. Cei trei au fost conduşi la sediul Politiei municipiului Botoşani, unde au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ulterior, întrucât aceştia continuau să se manifeste violent, au fost conduşi şi internaţi la secţia de specialitate din cadrul Spitalului Judeţean Botoşani. În cauză continuă cercetările, urmând să fie propusă soluţie procedurală.

Citeste si:

Facebook Comments