Afacerist condamnat alături de mai multi prieteni, după o bătaie într-un restaurant din centrul municipiului Botoşani!

Afacerist condamnat alături de mai multi prieteni, după o bătaie într-un restaurant din centrul municipiului Botoşani!

Șase indivizi cu chef de distracție, unul dintre ei deţinând chiar şi o afacere, au ajuns să fie condamnați de judecătorii Judecătoriei Botoșani după ce au provocat un scandal și au bătut două persoane pe terasa unui restaurant din municipiul Botoșani.

Faptele pentru care cei șase bărbați au ajuns în fața instanței s-au petrecut pe 8 septembrie 2014, la un restaurant din Centrul Vechi. Vasilică Radu A., Adrian M., Daniel-Florin S. și Dumitru P., însoțiți de mai multe persoane de sex feminin, și-au făcut apariția seara la restaurant și s-au așezat la o masă, pe terasa localului în acel moment fiind și alți clienți. Cu chef de distracție, timp de aproape trei ore cei patru bărbați au dat mai multe dedicații muzicale.

În jurul orei 23.00, membrii formației care au prestat programul artistic din acea seară au început să își strângă instrumentele, dar Dumitru P., care deține o afacere în Săveni, i-a reproșat unuia dintre aceștia, Bogdan P., că a terminat programul prea devreme.

În replică, cel din formație i-a spus individului ofensat că au încheiat programul, că nu sunt la Săveni, unde acesta deține un bar, și unde respectiva formație a mai cântat. Replica l-a enervat la culme pe afaceristul care s-a ridicat și a mers la masa unde stătea formația, iar după ce l-a scuipat pe Bogdan P. l-a lovit cu pumnul în zona feței, bărbatul căzând jos. Pentru a se apăra, cel atacat a ripostat cu piciorul, dar în ajutorul agresorului au sărit și prietenii săi, care au început să îl lovească cu pumnii și picioarele, în special în zona feței.

Potrivit anchetatorilor, alți doi bărbați, Marius Cornel L. și Matei S., aflați la o altă masă, s-au alăturat celorlalți patru indivizi lovindu-l și ei pe membrul formației.

Pentru aplanarea conflictului a intervenit agentul de pază al restaurantului, dar s-a trezit și acesta cu un pumn în față. Speriați, ceilalți clienți ai localului au luat-o la fugă și au sunat la 112, între timp agresorii părăsind restaurantul. 

Pentru mai multe detalii click aici! 

Sursa: stiri.botosani.ro

Citeste si:

Facebook Comments