VIDEO! Aglomerație și nervi pentru locuri de parcare

Aer irespirabil astăzi la Casa Cărții. Zeci de botoșăneni s-au prezentat la o licitație organizată de Primărie pentru concesionarea unor locuri de parcare. Pentru că nu există o sală de așteptare, oamenii s-au înghesuit pe scări și au așteptat să le vină rândul. Cel mai scump loc de parcare s-a adjudecat cu peste 300 de lei.

La ora 10.00 sediul Primăriei de la Casa Cărții a devenit neîncăpător. Aproximativ 80 de persoane s-au prezentat la licitație pentru a concesiona un loc de parcare în vecinătatea blocului în care locuiesc. Au fost discuții încă de prima licitație.

În cele din urmă s-a mai identificat un loc, motiv pentru care nu a mai fost nevoie de licitație iar cele trei locuri s-au adjudecat cu prețul minim, puțin peste 131 de lei.Nu toți cei prezenți au fost la fel de norocoși. Două doamne care locuiesc într-o zonă centrală a urbei au fost nevoite să liciteze pentru a obține un loc de parcare aproape de domiciliu. Pe hol, alți cetățeni își așteptau rândul.

Aproape de orele prânzului, licitația s-a încheiat.

Primăria are în administrare peste 8000 de locuri de parcare iar aproximativ 1500 dintre ele nu au fost concesionate. La începutul lunii iulie urmează să se organizeze o nouă licitație. Primăria urmează să anunțe care sunt zonele unde au rămas locuri neconcesionate.

Citeste si:

Facebook Comments