VIDEO! Agresorii din benzinărie au fost reținuți

Doi dintre indivizii care au agresat în cursul dimineții de joi personalul unei benzinării, au fost reținuți de oamenii legii.

Incidentul s-a petrecut într-un peco din Centrul Istoric. Cei trei tineri, cu vârste de 15, 17 și 20 de ani, erau sub influența băuturilor alcoolice, au provocat un scandal monstru și au produs distrugeri. Doi dintre agresori sunt din Botoșani, iar unul din municipiul Iași.

Joi, în jurul orei 6 dimineața, trei indivizi de etnie romă de 15, 17 respectiv 20 de ani, au intrat în magazinul din stația peco. S-au manifestat violent iar în momentul în care unul dintre angajații benzinăriei le-a atras atenția, au început să-l lovească cu pumnii și picioarele. În ajutor i-a sărit un coleg, care la rându-i a fost rănit. La fața locului au fost solicitați oamenii legii. Jandarmii și polițiștii au reușit să îi identifice pe cei trei agresori.

Unul dintre angajații benzinăriei, un bărbat de 50 de ani, a ajuns pe mâinile medicilor cu leziuni grave în zona feței. Bărbatul a rămas internat la Spitalul Județean Mavromati.

Citeste si:

Facebook Comments