Agresorul polițistului a fost prins

Acesta se afla în județul Bihor

Principalul suspect în cazul polițistului înjunghiat marți noapte pe bulevardul Mihai Eminescu a fost identificat și capturat de polițiști. Este vorba despre Mugurel Ginga în vârstă de 39 de ani, care a fost reținut, ieri seară, în județul Bihor. Cel mai probabil acestea avea de gând să părăsească țara. Agresorul a fost adus astăzi la Parchet pentru audieri și se pare că ar fi recunoscut fapta.

Mugurel Ginga spune că în timp ce se uita la meciul de fotbal dintre Portugalia și Islanda, în restaurantul situat pe Bulevardul Mihai Eminescu, în apropierea bisericii Rosetti, ar fi avut o dispută mai aprigă cu polițistul Dorin Rusz și că acesta l-ar fi lovit.

Pe numele agresorului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Vă reamintim că angajatul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Dorin Rusz a fost la un pas de moarte după ce, marți noapte, a fost înjunghiat în zona inimii. Bărbatul în vârstă de 43 de ani, aflat în timpul liber, a fost, se pare, la un restaurant aflat pe Bulevardul Mihai Eminescu, în apropierea bisericii Rosetti. Aproape de miezul nopții, polițistul a fost luat prin surprindere și înjunghiat de un individ care mai apoi s-a făcut nevăzut. Când a realizat cât de gravă este situația, omul legii s-a îndreptat spre un taxi și i-a cerut conducătorului să îl ducă la Unitatea de Primiri Urgențe.

Imediat cum a ajuns la unitatea spitalicească a fost băgat în sala de operații. Medicii susțin că viața i-a fost pusă în pericol, agresorul înjunghiindu-l în zona inimii. Din fericire starea polițistului este stabilă el fiind în afara oricărui pericol.

Citeste si:

Facebook Comments