Agresorul polițistului, un hoț neinspirat

A adormit într-o farmacie pe care vroia să o jefuiască

Individul care a înjunghiat, în plină stradă, un polițist în noaptea de marți spre miercuri este o cunoștință mai veche a oamenilor legii. Mugurel Gîngă ar fi cercetat penal pentru furt. Însă una din acțiunile sale, din urmă cu doi ani de zile a făcut înconjurul țării. La mijlocul lunii mai din anul 2014, acesta ajuns și în presa centrală după ce ar fi adormit într-o farmacie pe care vroia să o jefuiască. Bărbatul, acum în vârstă de 39 de ani, ar fi încercat mai întâi să jefuiască o pițerie de pe Pietonalul Unirii, iar cu ajutorul unei șurubelnițe a deschis ușa. Însă, pentru că s-a declanșat alarma, bărbatul a rupt-o la fugă.

Tentativa sa a fost însă surprinsă de o cameră de supraveghere instalată în interiorul restaurantului. Și tot în aceeași noapte, Mugurel Gîngă a vrut să fure dintr-o farmacie situată pe strada Calea Națională. Nu a apucat să iasă cu ”prada” pentru că a adormit. Abia a doua zi dimineață când angajații au venit la muncă l-au descoperit pe bărbat dormind și au chemat poliția.

Acum, însă, pentru isprava din noaptea de marți spre miercuri el este anchetat pentru tentativă de omor, pentru că l-a înjunghiat în piept pe polițistul Dorin Rusz. În fața anchetatorilor, bărbatul și-a recunoscut fapta, însă a declarat că polițistul l-ar fi lovit prima dată. Magistrații Tribunalului Botoșani au admis cererea procurorilor de arestare preventivă a lui Mugurel Gîngă, astfel că acesta își va petrece următoarele zile la răcoare.

Reamintim, că Mugurel Gîngă este acuzat de tentativă de omor, după ce l-a înjunghiat în piept un angajat al Inspectoratului Județean de Poliție. Acesta a ajuns la unitatea de primiri Urgențe a Spitalului județean ”Mavromati”, cu ajutorul unui taximetrist. A fost băgat imediat în sala de operații, iar medicii au spus că viața i-a fost pusă în pericol.

Citeste si:

Facebook Comments