Ajutor american într-o lume a durerii la Botoșani

O rază de lumină și un ajutor bine venit într-o lume a durerii.

Un grup de medici și specialiști americani au vizitat astăzi complexul Sfântul Mina din municipiul Botoșani, un loc care găzduiește zeci de oropsiți ai soartei, copii abandonați, doborîți de afecțiuni cumplite sau prizonieri într-o lume a viselor. Specialiștii de peste ocean i-au consulat pe cei mici, i-au reeevaluat și au adresat sfaturi personalului de îngrijire tocmai pentru a le ușura viața.

Cele mai grave cazuri au fost deasemenea rediscutate și evaluate. Terry Petersen, unul dintre membrii echipei a petrecut zeci de minute oferind afecțiune acestor copii. De altfel specialistul american spune că iubirea și pozitivismul este cheia în această profesie.

 

Totodată americanii au adus și numeroase cadouri, de la jucării de pluș și până la vitamine și pastă de dinți.

Pentru reprezentații complexului Sfântul Mina, prezența americanilor este deja o tradiție. Și asta fiindcă aceștia vin în fiecare an și îi vizitează aducând copiilor daruri dar și alinare.

În complexul Sfântul Mina din municipiul Botoșani ridicat în 2013 sunt găzduiți zeci de copii cu dizabilități. Toți au fost consultați de medicii americani. Aceștia spun că toți copii sunt suficient de bine îngrijiți.

 

Citeste si:

Facebook Comments