VIDEO! Ajutor pentru bunica Ileana

Bucurie fără margini pentru bătrânica din localitatea Manolești Vale, a cărei poveste a fost prezentată la emisiunea ”Oameni și destine ”, de la SOMAX TV.

Botoșănenii, oameni cu suflet bun nu au rămas indiferenți nici de data aceasta și au pus mână de la mână pentru a-i oferi acesteia ceea ce avea ea mai mare nevoie: lemne să se încălzească.

Botoșănenii demonstrează încă odată că au inimă bună. Cel mai recent caz în care voi, oamenii de acasă ați întins o mână de ajutor celor oropsiți de soartă, este cazul bătrânei din Manolești Vale. Aceasta locuia singură într-o căsuță construită de preotul și oamenii din sat și rămăsese fără lemne după ce hoții îi călcaseră pragul.

Cumpărase lemnele după zile întregi în care a pus deoparte câțiva bănuți dintr-o pensie de mizerie.

Astăzi Asociația Scut Botoșănean sprijinită de botoșănenii impresionați de cazul femeii i-au adus lemnele pe care și le dorise. Mai mult decât atât femeia a primit și un telefon mobil care îi va fi încărcat în fiecare lună.

Totul pentru ca ea să poată anunța preotul și poliția din sat ori de câte ori este necesar.

La văzul lemnelor din curte,bunica Ileana nu-și mai putea stăpâni lacrimile de bucurie. Nu credea că atâția oameni o vor ajuta să treacă de iarnă.Nu doar că a primit lemne dar a primit și bani și alimente.

Bogdan Cărăușu, președintele asociației se bucură că a reușit să o ajute pe bătrânică, dar s-a declarat dezamăgit că oamenii care i-au furat lemnele nu s-au gândit nici măcar o clipă la soarta ei.

Impresionată de cazul bunicii Ileana, Delia,eleva cu rezultate deosebite la învățătură i-a trimis o lampă solară. Știe cum este să nu ai curent electric și s-a gândit că astfel îi va aduce un strop de bucurie pe chipul vestejit de trecerea timpului.

Citeste si:

Facebook Comments