VIDEO! Ajutor pentru o familie greu încercată

Omenia a reușit să stingă rănile focului. Social-democrații botoșăneni au întins o mână de ajutor unei familii greu încercate din comuna Călărași. Florin și Cornelia Apăvăloaie, părinții a doi copii, au rămas fără casă la începutul lunii mai, din cauza unui incendiu devastator. Fără resurse financiare, familia a fost nevoită să locuiască pe unde apuca. În acest weekend soarele a răsărit însă și pentru familia Apăvălăoaie. Social-democrații le-au adus materiale de construcție, iar în două săptămânii aceștia se vor putea muta în noua casă.

La începutul lunii mai, familia Apăvăloaie din comuna Călărași rămânea fără acoperiș deasupra capului. Un incendiu puternic, pornit de la rețeaua electrică învechită le-a mistuit casa. A fost un adevărat dezastru pentru o familie care se luptă cu sărăcia și încercările vieții.

Preotul satului a demarat o campanie umanitară în căutarea unor soluții pentru familia care dormea pe unde apuca.

Un ajutor consistent a venit din partea social-democraților botoșăneni. Senatorul Doina Federovici alături de alți colegi de partid au dus la Călărași materialele de construcție necesare ridicării unei noi locuințe.  De altfel senatorul botoșănean spune că acțiunea face parte dintr-o serie de gesturi umanitare făcute de-a lungul timpului.

Cornelia Apăvăloaie, o femeie greu încercată, care peste două săptămâni va aduce pe lume încă un copil, a primit acest dar cu ochii în lacrimi. Nu mai spera la un ajutor de nicăieri.

Casa va fi ridicată de meșterii locali. Aceștia speră ca în două săptămâni, lucrarea să fie gata.

Citeste si:

Facebook Comments