VIDEO! Alarmă falsă cu ”bebelușul mort”

Autorități puse aiurea pe drumuri de un bărbat din Botoșani! Individul a sunat ieri la 112 și a semnalat faptul că o femeie i-ar fi spus că la o ghenă de gunoi ar fi aruncat un bebeluș. Mai mulți polițiști dar și medici au ajuns la fața locului.

Au fost chemați și angajați de la Urban Serv ce se ocupă de colectarea gunoiului din zonă. Din fericire, informația nu s-a confirmat, iar bărbatul care a sunat la 112 a fost amendat.

Autoritățile au fost alertate ieri după amiază de un bărbat care locuiește în zona Primăverii că la ghena de gunoi din cartier ar fi fost aruncat un bebeluș. O femeie i-ar fi spus acest lucru. Din fericire, s-a dovedit a fi o alarmă falsă, iar bărbatul care a sunat la 112 a fost sancționat contravențional.

Nu este prima dată când medicii și polițiștii sunt puși inutil pe drumuri. La mijlocul lunii mai, un bărbat de 38 de ani a sunat la 112 și a spus că și-a ucis tatăl. Salvatorii l-au găsit pe bărbat viu și nevătămat, însă amândoi erau în stare avansată de ebrietate.

Oamenii legii trag un semnal de alarmă și îi avertizează pe cei care îi pun pe drumuri fără rost că riscă să fie trași la răspundere.

Citeste si:

Facebook Comments