VIDEO! Alba neagra cu apa de la robinete

Trei zile pe uscat! Asta anunțau ieri reprezentanții Nova Apaserv în jurul amiezii, când apa abia mai picura la robinete. În disperare, botoșănenii s-au învoit de la serviciu și-au făcut rezerve de apă iar fântânile din oraș au fost luate cu asalt.

La miezul nopții de joi spre vineri, în unele zone din Botoșani curgea deja apă iar șefii de la Nova Apaserv dau asigurări că nu vor mai exista probleme. Așadar rezervele se dovedesc inutile, apa a venit, facturile cresc.

Spitale, școli, grădinițe, cămine de bătrâni și peste 100 de mii de consumatori casnici au fost luați pe nepusă masă de Nova Apaserv care a anunțat sistarea furnizării apei când deja în multe case nu mai curgea.

Surpinzător a fost însă și faptul că în cursul nopții apa a început să curgă. Spre dimineață, 80% din municipiu era deja alimentat. Firesc, intervine întrebarea: botoșănenii ce să facă acum cu rezervele de apă?

Precauți din fire, botoșănenii își mai păstrează însă proviziile de apă. Nu se așteaptă la surprize plăcute și sunt încă bulversați.

Rămâne cu siguranță doar speranța că apa va continua să curgă, dar până una alta nimeni nu și-a asumat situația delicată în care au fost puși botoșănenii.

Citeste si:

Facebook Comments