ALDE a depus listele cu candidați la CL și CJ

Targetul lor: 10-14%

Duminică la amiază și-a făcut apariția în Piața Revoluției din Botoșani și grupul ALDE, “înarmat” cu dosare pline cu acte pentru înscrierea în lupta electorală. Mai întâi, reprezentanții ALDE au intrat la Biroul Electoral Județean (BEJ). După verificările celor de la BEJ, s-au îndreptat spre Biroul Electoral de Circumscripție (BEC), unde a urmat o nouă serie de formalități pentru depunerea listelor cu candidați.

Eliberați de “povara” depunerilor de dosare cu liste, reprezentanții ALDE au trecut, zâmbitori și cu speranța pe chip, la fotografiile de grup și la declarații. Dumitru Zmău, cel care deschide lista ALDE la CJ, a dezvăluit cu această ocazie și scorul spre care țintește partidul său pe plan local: 10-11% în Botoșani, iar la nivel de Consiliu Județean în jur de 14%.

Pentru funcția de primar, ALDE “îl aruncă în luptă” pe Gabriel Atudoroae, un inginer și om de afaceri în vârstă de 41 de ani.

Câteva minute mai târziu, Dumitru Zmău a lansat și o invitație pentru nemulțumiții din PNL.

La rândul lui, Gheorghe Iacob, co-președinte ALDE, a transmis felicitări pentru botoșănenii care și-au sărbătorit de Florii onomastica.

Citeste si:

Facebook Comments