VIDEO! ALDE: Fără penali în funcții publice!

ALDE Botoșani militează pentru modificarea Constituției! Având în vedere că românii au votat pe 26 mai, la referendum, modificarea Constituției privind legile justiției, lidera ALDE Botoșani, Liliana Mincă, solicită ca voința românilor să fie repede pusă în practică.

Una dintre cele mai puternice femei din politica botoșăneană, Liliana Mincă, nu mai vrea penali în funcții publice. Lidera ALDE Botoșani, își dorește ca în cel mai scurt timp, votul românilor, exprimat la referendum, să fie pus în practică și să nu mai existe penali în funcții publice.

Candidatul ALDE, la Primăria Botoșani a apreciat că românii din diaspora vor putea în sfârșit să își exprime dreptul constituțional, dreptul la vot, fără a sta la cozi interminabile.

Fostul șef de județ, Mihai Țâbuleac, s-a arătat sceptic în privința participării la alegeri a unor reprezentanți STS, așa cum s-a întâmplat la europarlamentare.

Tot la capitolul justiție, liderul tinerilor din ALDE, avocatul Eduard Luca, și-a arătat aprecierea față de decizia Curții Constituționale privind nelegalitatea completurilor de trei judecători de la CCR.

Membrii ALDE, și-au arătat regretul după dispariția primarului PNL, Toader Leampăr. Aceștia susțin că întâmplarea de la Secția Săveni este o eroare de management ce trebuie penalizată.

Citeste si:

Facebook Comments