Alianța USR-PLUS și-a prezentat candidații la alegerile locale

Este oficial, Marcel Gheorghiță este candidatul alianței USR-PLUS la Primăria municipiului Botoșani și Andrei Drancă la președenția Consiliului Județean. Astăzi în cadrul unei conferințe de presă au fost prezentați și candidații pentru Consiliu Local și Consiliul Județean Botoșani. Printre aceștia, Andrei Drancă, președintele USR, Ady Hobjilă la CJ sau Magda Oleniuc, președintele PLUS, la consiliul local Botoșani.

Cu aproape două luni înainte de alegerile locale, alianța USR PLUS și-a prezentat candidații pentru acest scrutin. Într-un cadru atipic, în foișorul din Parcul Mihai Eminescu, reprezentanții celor două formațiuni politice au susținut o conferință de presă. La eveniment a participat și deputatul USR de la Vaslui, Mihai Botez.

Parlamentarul a explicat și de ce s-a decis încheierea unui protocal între USR și PLUS.

Mai apoi, rând pe rând, au fost prezentați candidații din partea Aliantței la Consiliul Județean Botoșani. Președintele Andrei Drancă a anunțat că a renunțat la prima poziție de pe lista de la Consiliul Județean în favoarea lui Adrian Hobjilă.

Marcel Gheorghiță a fost desemnat candidat din partea alianței USR-PLUS la primăria municipiului Botoșani.

Președinta PLUS Botoșani, Magda Oleniuc va candida pentru un post de consilier local la Botoșani.

Candidații la CL spun că își propun să facă o schimbare în bine a orașului.
Pe lista candidaților pentru Consiliul Local al municipiului Botoșani mai sunt Raluca Curelariu, Doru Burlacu sau Tiberiu Maxim. Alegerile locale au fost programate pentru data de 27 septembrie.

Citeste si:

Facebook Comments