Am rămas fără subprefect!

Elena Coșman și-a dat demisia

Elena Coșman și-a dat demisia din funcția de subprefect. Aceasta a renunțat la scaunul de subprefect după doar patru luni de activitate. Demisia a fost înaintată Ministerului Afacerilor Interne în cursul zilei de joi. Elena Coșman a precizat că decizia de a demisiona din funcție nu are legătură cu schimbarea prefectului.

La rândul său, prefectul Dan Nechifor s-a arătat surprins de decizia Elenei Coșman de a demisiona din funcția de subprefect. Imediat după învestire, Dan Nechifor a avut o discuție cu Elena Coșman și și-a exprimat dorința de a colabora cu aceasta. Se pare că Elena Coșman a demisionat din motive personale, dar mai ales cel salarial.

Dan Nechifor a precizat că încă nu i s-a solicitat să facă o propunere pentru funcția de subprefect.

Elena Coșman va înceta raporturile de muncă cu Instituția Prefectului începând cu data de 1 martie. Aceasta va reveni la Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, pe postul de șef serviciu economic, unde și salariul este mai mare decât cel de la Instituția Prefectului.

Elena Coșman a fost numită în funcția de subprefect la sfârșitul lunii octombrie, când i-a luat locul lui Gelu Țigănucă.

Citeste si:

Facebook Comments