Amalia a avut un Crăciun fericit!

Vă mai aduceţi aminte de l Amalia?

Fata foarte bolnavă din Tocileni care era nevoită să parcurgă peste zeci de km pe jos doar pentru a-şi câştiga o bucată de pâine ?

Ea locuia într-o căsuţă dărăpănată, rece şi întunecoasă. Pentru a avea parte de puţină căldură căra lemne în spate sau în braţe până acasă, pe distanţe lungi.

Acum o parte din probleme s-au rezolvat datorită dumneavoastră. Amalia are lemne pentru a se încălzi, haine pentru frigul aspru de afară dar şi alimente.

Văzând cazul şi condiţiile în care Amalia locuia, mai mulţi oameni cu suflet mare au pus mână de la mână şi au ajutat-o. Printre aceştia, o tânără, Bianca Mădălina Constantin de la Şcoala Postliceală FEG din Botoşani a îndemnat şi convins mai mulţi colegi să o ajute pe Amalia .

Tânăra a aflat de povestea Amaliei de la emisiunea ”Oameni şi destine” difuzată de postul Somax Tv. Impreună cu prietenii şi colegii i-au adus un brăduţ, haine şi multe alimente.

Câteva fete de la ATOR Botoşani au venit să o colinde. Au vrut să o facă pe Amalia să simtă magia Crăciunului dar şi bucuria Naşterii Mântuitorului. Au urat-o şi i-au cântat chiar şi ”La mulţi ani !” Alţi oameni au lăsat chiar şi la sediul Somax TV hăinuţe pentru Amalia.

Amalia nu se aştepta să vină colindători, mai ales că nimeni nu a făcut un asemenea gest.

S-a bucurat că oamenii şi-au sacrificat o parte din timpul lor pentru a-i face sărbătorile mai frumoase.Cel mai mult s-a bucurat de brăduţul frumos împodobit.

Spune că nu a avut niciodată unul, a văzut la alţi oameni dar ea nu şi-a putut permite.

Datorită ajutorului vostru, Amalia va trece mai uşor peste iarna aceasta. Ea s-a bucurat de tot ce i-aţi dăruit.

Citeste si:

Facebook Comments