Ambasadorul Marii Britanii la București, în vizită la C.J. Botoșani

Ambasadorul Marii Britanii la București, în vizită la C.J. Botoșani

Ziua Culturii Naționale și programul dedicat Zilelor Eminescu 2018 au atras pe meleaguri botoșănene, alături de oameni de cultură, reprezentanți ai administrațiilor publice sau cetățeni iubitori de evenimente culturale de calitate și pe excelența sa, domnul Paul BRUMMELL – ambasador al Marii Britanii în România.

Aflat pentru a doua oară la Botoșani, diplomatul a avut o întâlnire cu reprezentanții administrației județene: președintele CJ, Costică Macaleți, dar și cu cei doi vicepreședinți Dorin Birta și Liviu Constantin Toma.

Discuțiile cordiale s-au axat pe prezentarea succintă a județului Botoșani, pornind de la componența etnică a populației sau migrația forței de muncă, până la infrastructura și economia județului.

În contextul apropiatei ieșiri a Marii Britanii din Uniunea Europeană, domnul Brummell a declarat că, dincolo de BREXIT ”sperăm să dezvoltăm mai mult legăturile de prietenie cu Botoșaniul și cu România”.

Încântat de vizita la Muzeul Județean Botoșani și la Secția de Etnografie a acestuia și de programul Zilelor Eminescu, Paul Brummell și-a exprimat dorința de a reveni la Botoșani cât de curând.

Citeste si:

Facebook Comments