VIDEO! Ambasadorul Republicii Belarus, vizită la Botoșani

Vizită cu ușile închise, la Primăria Botoșani! Ambasadorul Republicii Belarus în România a avut astăzi o întrevedere cu primarul Cătălin Flutur. Mai bine de o oră cei doi au purtat discuții în biroul primarului. La finalul întâlnirii oficiale, edilul șef și ambasadorul au ținut o scurtă conferință de presă și au precizat că s-au purtat discuții despre colaborări în domeniul cultural, educațional și economic.

Ambasadorul Republicii Belarus, Andrei Grinkevich, a ajuns la Botoșani înainte orei 9. A venit singur la Primărie iar mai bine de o oră s-au purtat discuții cu ușile închise.

La sfârșitul întâlnirii s-au tras și concluzii. Primarul a precizat că s-a făcut o informare comună, s-a prezentat municipiul Botoșani și oportunitățile pe care le oferă , iar la rându-i, ambasadorul a făcut o prezentare complexă a tot ceea ce înseamnă Belarus.

După vizita de la Primărie, ambasadorul a mers și la Consiliul Județean. Timp de câteva zeci de minute, oficialul s-a plimbat singur prin vecinătatea Primăriei și a admirat peisajul.

Citeste si:

Facebook Comments