VIDEO! Ambulanță în misiune făcută praf într-un accident la Lebăda

Trei persoane au ajuns în acestă dimineață la spital după ce au fost rănite într-un grav accident de circulație, în care a fost implicată și o ambulanță aflată în misiune.

Ambulanța mergea dinspre Botoșani spre Iași, iar la ieșire din municipiu, un autoturism Audi care circula din sens invers a frânat brusc, mașina s-a răsucit pe carosabilul umed și a intrat pe contrasens unde a fost lovit de autospecială, al cărei șofer nu a mai putut evita impactul.

Se pare că șoferul de pe Audi circula cu viteză foarte mare și a încercat să evite radarul.

Accidentul a avut loc în acestă dimineață în zona Lebăda. Conducătorul autoturismului Audi, un cetățean moldovean circula dinspre Iași spre Botoșani.

La un moment dat acesta s-a speriat când a văzut o mașină a poliției cu radar și a frânat brusc după care s-a rotit pe contrasens. A fost izbit în spate de ambulanța care se afla în misiune. Martorii povestesc întreaga scenă. Toți cred că șoferul s-ar fi speriat de radar.

În urma impactului trei persoane printre care și șoferul de pe autoturism dar și cel de pe autosanitară au ajuns la spital. Ambulanțierul spune că nu a avut timp să evite autoturismul care a virat exact în momentul în care ambulanța se deplasa regulamentar.

Din cauză că ambulanța a fost avariată, misiunea salvatorilor a fost îngreunată.

Polițiștii cercetează acest caz pentru a afla cu exactitate circumstanțele producerii accidentului. În zona traficul a fost oprit, iar coloanele de mașini s-au întins pe o lungime de câțiva kilometri.

Citeste si:

Facebook Comments