Amenințare cu bombă la Mall

Un apel la 112 a pus pe jar echipajele de intervenție din municipiul Botoșani, sâmbătă după-amiază.

Apelul anunța existența unei bombe la mall. A fost mobilizare de forțe în toate regula. Mai multe echipaje de poliție, pompieri, ambulanță dar și mascați au ajuns la fața locului.

A fost desfășurare de forțe în toată regula, sâmbătă la amiază, la Mall.

Un apel la 112 anunță că în incinta complexului comercial era o bombă. Trei echipaje de pompieri, trei de poliție, două ambulanțe, un echipaj SRI dar și mascați au ajuns în scurt timp la fața locului și au împânzit locația. Toți cei care se aflau la acea ora în clădire au fost evacuați și nimeni nu a mai putut să intre.

De asemenea, atât accesul cât și circulația autoturismelor și a pietonilor din apropierea centrului comercial au fost restricționate.

La scurt timp, oameni legii l-au identificat pe cel care a făcut apelul. Bărbatul a fost ridicat de ofițerii SRI chiar în apropierea mall-ului și dus apoi la sediul IPJ pentru audieri. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a mărturisit că făcuse apelul după o ceartă în familie. După ce echipele de intervenție s-au asigurat că totul este în regulă, au anunțat că apelul a fost unul fals.

Pentru fapta sa bărbatului în vârstă de 35 de ani i s-a întocmit dosar penal și a fost internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Mavromati.

 

Citeste si:

Facebook Comments