Ancheta finalizată la şcoala ‘’Dumitru Crudu’’

Ancheta desfăşurată de către Comisia de Cercetare Disciplinară, la şcoala ‘’Dumitru Crudu’’ din satul Tudora a luat sfârşit.

Este vorba despre ancheta declanşată după ce doi copii au ajuns în stare gravă la spital. Asta după ce poarta şcolii i-a rănit pe amândoi. Conform inspectorului şcolar Ciprian Manolache, niciun cadru didactic nu este răspunzător pentru incident.

Ciprian Manolache, unul dintre reprezentanţii Inpectoratului Şcolar Judeţean Botoşani a anunţat astăzi rezultatele anchetei desfăşurate la şcoala din Tudora.

Acesta susţine că incidentul a fost unul nefericit şi că nici cadrele didactice şi nici personalul şcolii nu se face răspunzător

În urma acestui incident, conducerea şcolii va lua mai multe măsuri. Printre acestea se numără şi refacerea graficului pe şcoală. Acest lucru presupune ca încă două cadre didactice şă supravegheze copii pe perioada pauzei.

Reamintim că incidentul a avut loc în data de 21 noiembrie, la şcoala ‘’Dumitru Crudu’’ din satul Tudora.

Doi dintre copiii care învaţă aici au ajuns la spital după ce poarta şcolii a sărit dintr-un opritor şi i-a rănit. Unul dintre copii în vârstă de nouă ani a suferit răni grave şi a fost transportat la Spitalul de Copii din Botoşani. Din cauza stării precare de sănătate medicii au cerut tranferul acestuia la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Celălalt copil a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acum ambii elevi sunt în afara oricărui pericol.

Citeste si:

Facebook Comments