VIDEO! Ancheta, un lucru normal

În cursul zilei de ieri procurorii DNA Suceava au anunțat că primarul, Cătălin Flutur, este acuzat de abuz în serviciu în dosarul ”afacerea Mall.” Astăzi, edilul șef al urbei a ieșit cu un punct de vedere oficial și a precizat că demersul procurorilor este firesc.

În plus, Flutur nu se simte hăituit de oamenii legii.

Dacă ieri a refuzat să comenteze subiectul, astăzi primarul municipiului Botoșani, a oferit câteva explicații în cazul dosarului instrumentat de procurorii, DNA, privind concesionare a terenului pe care a fost construit mall-ul din Botoșani.

Flutur a precizat de asemenea faptul că nu forțele de ordine stabilesc oportunitățile investițiilor într-un oraș și că în 2006 a avut de ales între a construi un mall sau o Biserică, și a ales prima variantă.

Ba mai mult, Flutur nu va ține cont de recomandările lui Liviu Dragnea și ale lui Călin Popescu Tăriceanu, ce au sugerat primarilor ca în momentul în care se simt hăituiți, dacă nu sunt lăsați să își facă treaba, să se plângă public.

Prejudiciul calculat de procurorii DNA este de două milioane de lei, iar Flutur nu a dorit să comenteze acest aspect, dar a precizat faptul că au existat proiecte ce au fost aprobate în Consiliul Local privind cuantumul redevenței la mall.

În dosarul ”Uvertura Mall” figurează și numele a trei șefi din Primărie: Adriana Zăiceanu, Ioan Apostu, Cezar Puiu și fostul jurist Mihaela Gontiniac.

Citeste si:

Facebook Comments