Anchete și controale la APIA Botoșani

Prefectul a vorbit cu cei doi

Anchete și controale la APIA Botoșani. Trimisul Guvernului în teritoriu a dispus un control la Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură, după ce în interiorul instituției a izbucnit un scandal între directorul Liviu Zaharia și un angajat. Cel din urmă l-a acuzat pe Zaharia, la finele săptămânii trecute, că l-ar fi lovit chiar în biroul directorului.

Prefectul Dan Nechifor i-a chemat pe cei doi la o discuție. Discuția a fost de scurtă durată, iar cei doi protagoniști ai conflictului au refuzat să facă declarații.

Acuzata de lovire, Liviu Zaharia nu recunoaște acest lucru, el susținând că este nevinovat. Despre scandalul dintre cei doi a aflat și directorul general al APIA, care deja a trimis un reprezentant să verifice cele sesizate.

La rândul său, prefectul Dan Nechifor, a declarat că există documente medico-legale și că, în acest moment are loc un control la sediul APIA Botosani. Dan Nechifor a mai precizat că Domnul director general a solicitat să vină la Prefectura Botoșani.

Un funcţionar de la APIA Botoșani a ajuns, joi, la Unitatea de Primire Urgenţe după ce ar fi fost lovit de directorul Liviu Zaharia, așa cum susţine angajatul. Funcţionarul lovit spune că directorul APIA s-ar fi enervat din cauza unui proces care a fost pierdut în primă instanţă, motiv pentru care l-ar fi lovit.

Citeste si:

Facebook Comments