Angajată a Poliției Locale reținută!

Este acuzată de trafic de influență

O angajată a Poliției Locale Botoșani a fost reținută de procurorii Parchetului de pe Lângă Tribunalul Botoșani, sub acuzația de trafic de influență. Polițista este acuzată că ar fi primit de la o persoană suma de 1500 de euro, pentru a-i favoriza obținerea unui post în cadrul instituției.

Laura Pălimaru ar fi convins persoana respectivă că are influențe la conducerea instituției și o poate ajuta. Femeia a fost însă denunțată de bărbatul care ar fi dat banii, însă nu a primit postul mult dorit, iar anchetatorii au reținut-o.

”Facem precizarea că efectuarea în continuare a urmăririi penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului și care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată într-un comunicat de presă emis de Parchetul de pe Lângă Tribunalul Botoșani.

Astăzi, polițista a fost din nou audiată și prezentată instanței cu propunerea de arestare preventivă. Propunerea a fost admisă de instanță, astfel că polițista își va petrecere următoarele 30 de zile în arest preventiv.

Anchetatorii bănuiesc că angajata Poliției Locale ar fi procedat în aceeași manieră cu mai multe persoane.

Citeste si:

Facebook Comments