VIDEO! Angajați fericiți la Consiliul Județean

La Botoșani mai sunt și angajați fericiți! Salariile din administrație au crescut considerabil, iar veștile bune nu se opresc aici. Funcționarii de la Consiliul Județean și angajații instituțiilor din subordine, vor beneficia de sporuri pentru condiții periculoase și vătămătoare de muncă de până la 15% din salariul de bază.

Salariile din administrație au devenit extrem de tentante pentru botoșăneni. Dacă până acum lefurile nu erau de invidiat, situația s-a schimbat considerabil. Inclusiv personalul debutant sau contractul se bucură de lefuri de minim 2000 de lei. La județ, situația va fi și mai roz pentru că angajații vor primi în plus un procent la sporul de condiții vătămătoare.

Urmează să se stabili procentele de acordare ale acestui spor pentru fiecare categorie de angajați din subordinea Consiliului Județean.

În momentul de față situația este destul de delicată la Consiliul Județean pentru că instituția nu are resurse financiare pentru a acoperi lefurile angajaților pe ultimile două luni din acest an. Șeful județului susține că problema se va rezolva în mod cert printr-o rectificare bugetară.

Citeste si:

Facebook Comments