Antonia are nevoie de ajutorul nostru!

Dorința supremă a unei mame: să își vadă copilul sănătos!

Antonia, îngerul cu ochii de culoarea cerului are încă nevoie de ajutorul nostru! Micuța s-a întors în urmă cu câteva zile de la clinica din Târgu Mureș, unde a stat internată mai puțin de o săptămână. În tot acest timp, micuței i s-a făcut o electroencefalogramă. Iar răspunsul medicilor mureșeni au întristat-o pe tânăra ei mamă.

Adelina, mama micuței nu și-a pierdut încrederea și speranța. Pentru ea și pentru fetița ei lucrurile s-ar putea schimba în bine de mâine.

Adelina speră cu toată ființa ei că tratamentul pe care îl va face micuța Antonia își va face efectul, și că fetița își va recăpăta copilăria furată de acestă boală nemiloasă.

Antonia își va petrece aniversarea celor patru anișori în spitalul de la Târgu Mureș. Nu va avea tort, nici parte de o petrecere cu micuți de vârsta ei. Nu va avea nici lumânărele în care să sufle pentru ca o dorință să i se îndeplinească. Însă dorința ei ce mai mare este să se facă bine.

Astăzi este ziua de naștere a Adelinei. Iar dorința cea mai arzătoare a mamei Antoniei este să își vadă copilul sănătos

Adelina nu mai are cuvinte să le mulțumească oamenilor cu suflet mare care nu au rămas impasibili la suferința micuței și au donat bani pentru cauza ei. Până acum, s-a strâns doar jumătate din suma necesară pentru o cură timp de un an de zile. 5000 de euro mai sunt necesari pentru a acoperi acest tratament.

Oamenii care vor să o ajute pe Antonia să își recapete copilăria, pot dona bani pentru tratamentul de care micuța are atâta nevoie. O pot face în conturile deschise de Asociația ”Salvează o inimă”.

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
Banca Transilvania Botosani
Cu specificația Antonia Mitac.

Citeste si:

Facebook Comments