Antrenament cu spectatori

Steliștii s-au antrenat în prezența a zeci de botoșăneni

Jucătorii de la Steaua București au venit încă de ieri dimineaţă în Botoşani iar seara aceștia au făcut un scurt antrenament pe stadionul Victoria din municipiu. Laurenţiu Reghecampf şi-a adus la Botoşani toate vedetele din lot şi spune că nu îşi va menaja jucătorii pentru partida de marţi, din play-off-ul Championas League, când va întâlni pe pe Manchester City, pe Arena Naţională din Bucureşti. Tehnicianul stelist a mai precizat că este mai puţin interesat de evoluţia echipei sale în meciul de la Botoşani, ci doar îşi doreşte cele trei puncte.

Ieri seară, Laurenţiu Reghecampf, antrenorul principal al formaţiei Steaua Bucureşti, şi-a scos jucătorii la antrenament. Programat inițial pentru ora 17.30, antrenamentul a început abia la ora 19.00, din cauza ploii care s-a abătut asupra municipiului.

La stadionul Victoria de pe strada Pacea din municipiul Botoşani s-au adunat zeci de suporteri stelişti, unii pentru a obţine autografe şi pentru fotografii cu jucătorii Stelei, iar alţii pentru a asista la antrenament.

Şedinţa de pregătire a fost una scurtă, de numai 30 de minute. Și asta pentru că a început din nou ploaia iar tehnicianul roș-albaștrilor a decis să întrerupă antrenamentul.

Steaua a mai efectuat un antrenament și astăzi dimineaţă, începând cu ora 11.00, pe Stadionul Municipal.

Citeste si:

Facebook Comments