Antrenori puși la curățenie și reparații

Antrenori puși la curățenie și reparații

Timp de mai bine de trei luni de zile sălile de antrenamente ale cluburilor sportive au avut lacătul pe ușă. Asta nu înseamnă însă că sportivii au stat pe tușă. La indicațiile antrenorilor ei s-au pregătit acasă, astfel că la reluarea antrenamentelor condiția lor fizică era una foarte bună.

Perioada de stare de urgență a fost una extrem de dificilă și pentru antrenori, care au fost nevoiți să își ia concediul de odihnă. Când perioada a trecut, formatorii de talente au trecut la curățenie și reparații în club.

După mai bine de trei luni, sălile de antrenamente au fost redeschise pentru sportivi. De câteva zile aceștia au început să se pregătească, însă în condiții speciale. Astfel, înainte de intrarea în sala de antrenamente sportivii trebuie să se dezinfecteze, li se măsoară temperatura și sunt obligați să completeze un chestionar. În plus, sportivii sunt organizați pe serii de antrenamente.

Antrenorul de Takwondo, Denis Matei, spune că deși antrenorii muncesc mai mult există și o parte bună la antrenametele pe serii.

Tânărul antrenor mai spune, că elevii săi nu au pierdut vreme în timpul stării de urgență și că s-au pregătit acasă, astfel că la revenirea la antrenamente sportivii erau într-o formă fizică foarte bună.

Iar dacă acum trebuie să muncească de două ori mai mult, antrenorii de la CS Botoșani au avut și o perioadă mai grea. Au fost nevoiți să își ia concediile de odihnă la începutul strării de urgență, iar mai apoi, ca să justifice salariile au trecut la curățenie și la reparații prin sălile de antrenamente.

Potrivit directorului, Clubului Sportiv Botoșani, Mia Roată, singura secție care încă nu a fost deschisă este cea de haltere.

Citeste si:

Facebook Comments