VIDEO! Anunț important pentru beneficiarii pensiei de urmaș

Elevii și studenții botoșăneni, care primesc pensie de urmaș, vor trebui să dovedească continuarea studiilor! 

Casa județeană de Pensii Botoșani aduce la cunoștința acestora că s-a modificat calendarul de plată al pensiilor de urmaș, iar pentru a mai beneficia de acest ajutor, aceștia trebuie să prezinte o adeverință prin care să ateste faptul că urmează învățământul liceal, iar în cazul studenților aceștia trebuie să depună o declarație pe proprie răspundere.

Până la data de 25 septembrie, elevii botoșăneni trebuie să depună la Casa Județeană de Pensie o adeverință eliberată de instituţia de învățământ la care urmează cursurile, iar studenții, în primă fază, o declarație pe propria răspundere, prin care să confirme faptul că vor aduce adeverința de student până la data de 25 octombrie.

Modelul declarației poate fi descărcat de pe site-ul instituției. Se completează și se trimite prin mail sau fax, sau poate fi depus la sediul instituției.

Cei care nu vor prezenta documentele cerute până la termenul impus, li se va reține pensia de urmaș pe luna octombrie. La nivelul județului Botoșani sunt 1.156 de beneficiari cu pensie de urmaș.

Citeste si:

Facebook Comments