VIDEO! Apa curge, pierderile rămân

Alarmă falsă dată de Nova Apaserv! În cursul zilei de vineri operatorul de apa anunța că din cauza unei avarii de amploare apa ar putea fi oprită în cursul zilei de luni.

Botoșănenii și-au făcut rezerve de apă dar astăzi după-amiază reprezentanții Nova Apaserv au reușit să remedieze avaria fără a mai fi nevoiți să lase municipiul dar și câteva comune, pe uscat.

De joi seara, intersecția străzilor Sucevei cu Bulevardul Mihai Eminescu s-a transformat într-o imensă baltă. O conductă de apă a cedat, iar apa a curs râuri. Pentru a nu lăsa orașul fără apă în week-end, reprezentanții Nova Apaserv au convenit să intervină la avarie în cursul zilei de luni. Astăzi dimineață au început săpăturile, iar circulația în zonă a fost un real coșmar.

În jurul orei 15.00 echipa de interveție a finalizat săpăturile și s-a reușit, astfel, remedierea avariei fără a mai fi oprită apa.

Precauți, botoșănenii au ținut cont de sfatul reprezentanților opreratorului de apă și și-au făcut însă serioase rezerve de apă.

La conducta din zonă există însă o problemă iar apa ar urma să fie oprită în întreg municipiul după sărbătorile pascale.

Citeste si:

Facebook Comments