VIDEO! Apa de la chiuvetă ar putea provoca un genocid?!

Un consilier județean face declarații de speriat! Apa de la chiuvetă ar putea provoca un genocid (*infracțiune săvârșită în scopul de a distruge deliberat și sistematic, în întregime sau în parte, o colectivitate sau un grup național, rasial, etnic sau politic) iar antenele de pe acoperișurile de la Maternitate și Spitalul Județean, au îmbolnăvit nou-născuți și pacienti ai spitalului.

Aceste aspecte au fost puse în discuție și într-o ședință anterioară iar consilierul Stelian Pleșca, le-a readus în atenție și astăzi. Cel mai așteptat moment al ședinței a fost însă votul pentru modificarea tarifelor aferente serviciului de salubrizare, care a fost aprobat, după șapte încercări eșuate.

În ședința de Consiliu Județean de luna trecută, liberalul Stelian Pleșca își exprima îngrijorarea privind antenele de telefonie montate pe acoperişul Maternității și al Spitalului Județean. Liberalul a solicitat atunci lămuriri despre măsurătorile făcute pentru a exista certitudinea că aceste antene nu sunt periculoase. Răspunsul primit nu este însă cel așteptat.

O altă problemă a urbei sunt conductele din azbociment prin care apa ajunge la robinete. Deși s-a interzis prin lege folosirea acestui material, la Botoșani datează de zeci de ani și culmea, nu s-au luat măsuri de înlocuire chiar dacă aceasta a fost o măsură impusă de Uniune Euopeană.

Consilierul consideră că pe fir ar trebui să intre DNA -ul pentru că populația este în pericol și îmbolnăvită cu bună ştiinţă.

Aleșii județeni au reușit astăzi să se pună de acord și în ceea ce privește proiectul de hotărâre referitor la modificarea tarifelor activităților aferente serviciului de salubrizare prestat de societatea suceveană Diasil la depozitul de deșeuri de la Stăuceni. Proiectul a fost respins în repetate rânduri de consilieri liberali.

La sfârșitul ședinței aleșii județeni au ciocnit câte o cupă de șampanie, având în vedere că aceasta a fost ultima ședință de Consiliu Județean de anul acesta.

Citeste si:

Facebook Comments