VIDEO! Apă și canal la Tulbureni, Cătămărăști și Săveni

Deși în ultima vreme s-a ales numai cu critici din partea consilierilor județeni și a populației, Nova Apaserv vine și cu câteva vești bune pentru botoșăneni. Operatorul de apă și canalizare anunță că a finalizat câteva obiective importante privind furnizarea apei potabile la Săveni dar și în cartierele mărginașe ale Botoșaniului. Totodată, au fost terminate și câteva staţii de tratare în județ.

Operatorul de apă și canalizare a județului Botoșani, Nova Apaserv, a stârnit numeroase controverse în ultimii ani. Cu toate acestea, după multe critici, reprezentanții societății spun că au și câteva vești bune pentru populație. Printre altele, conducerea Nova Apaserv anunță că orașul Săveni va fi alimentat cu apă potabilă din Prut. Este o apă calitativ superioară celei din iazul Negreni, de unde era alimentat orașul.

Totodată șefii de la Nova Apaserv vin cu vești bune și pentru botoșănenii care locuiesc în cartierele mărginașe ale municipiului. Mai precis, au fost extinse rețelele de apă și canalizare în cartierul Tulbureni.De aceste beneficii ale civilizației se vor bucura și locuitorii Cătămărăștiului.

Pe lângă toate acestea investiții Nova Apaserv anunță și finalizarea unor stații de tratare din județ.

Din păcate, ar fi fost prea frumos ca lucrurile bune să fi fost făcute până la capăt. Pentru o parte a stațiilor de tratare nu există rețele corespunzătoare iar la Dorohoi de exemplu lucrările merg foarte greu.

 

 

 

 

 

Citeste si:

Facebook Comments