VIDEO! Apa trece, problemele rămân

În luna lui cuptor, Botoșaniul are parte de o vreme atipică. Aproape că nu a fost zi în care să nu plouă, iar cantitățile însemnate de precipitații au produs necazuri atât în județ cât și în municipiu. Fiecare ploaie a inundat artere importante din cauza canalizărilor care nu au făcut față. De vină ar fi societatea Nova Apaserv, spun voci din Consiliu Local.

Precipitațiile au scos la iveală o altă problemă a Botoșaniului. Mai multe străzi și intersecții din oraș au fost blocate și transformate în lacuri, după ploi. Apele s-au scurs greu și nimeni nu a încercat să caute soluții pentru ca astfel de situații să fie prevenite pe viitor.

Printre consilieiri locali se regăsește și unul dintre directorii de la Nova Apaserv. Este vorba de Ady Petrușcă. Acesta a preferat însă să nu se implice în discuție.

După ultimele ploi, mai multe guri de canal din Zona Industrială au fost aruncate la câțiva metri distanță. Canalizările nu au mai făcut față, iar apa a refulat.

Mai mulți șoferi și-au distrus mașinile și s-ar putea îndrepta în instanță ca să obțină despăgubiri fie de la Nova Apaserv, fie de la Primărie.

Citeste si:

Facebook Comments