Apel disperat al unui tânăr  care vrea să își salveze părinții din Botoșani, infectați cu Coronavirus: ”Tatăl meu  este intubat de 13 zile pe sectia A.T.I a Spitalului Județean Mavromati și are neapărată nevoie de sânge”!

Apel disperat al unui tânăr care vrea să își salveze părinții din Botoșani, infectați cu Coronavirus: ”Tatăl meu este intubat de 13 zile pe sectia A.T.I a Spitalului Județean Mavromati și are neapărată nevoie de sânge”!

Un tânăr din Botoșani, stabilit de ani buni în Austria cere ajutorul botoșănenilor pentru a-și salva părinții infectați cu noul coronavirs care sunt internați la Spitalul Județean Mavromati.

”Buna ziua! Ma numesc Daniel Haivaca si sunt originar din comuna Vorona , judetul Botosani! Locuiesc de ani buni in Austria, Viena si datorita pandemiei actuale de Covid 19, nu pot sa imi ajut parintii , ambii infectati si internati in spital de acest nenorocit de virus! Tatal meu Vasile Haivaca, este intubat de 13 zile , pe sectia A.T.I a spitalului judetean Mavromati, iar astazi cand am sunat pentru a cere informatii despre starea sa actuala ni s-a comunicat ca are neaparata nevoie de sange, grupele O pozitiv si AB4 pozitiv, cea din urma fiind grupa lui de sange! Vă multumesc tare mult! Nu stim noi ca si copii , aflati in afara la cine sa mai apelam! Dumnezeu sa va binecuvinteze! ”, este apelul disperat al tânărului.

Citeste si:

Facebook Comments