VIDEO! Apel pentru stranieri de la Serviciul Permise

Aglomerația infernală de la Serviciul Public Comunitar de Permise și Înmatriculare a Vehiculelor, a devenit deja familiară. În perioada verii, îmbulzeala se amplifică și mai mult. Șeful instituției face un apel către botoșănenii plecați în străinătate, și care se întorc acasă, în concediu, și îi sfătuiește să își facă programări online pentru orice serviciu au nevoie. Dacă nu respectă sfatul, s-ar putea să se întoarcă în străinătate cu problemele nerezolvate.

Ca să fie examinați în vedere obținerii permisului de conducere sau ca să își poată înmatricula autoturismele, botoșănenii sunt nevoiți să aștepte chiar și două luni. La Serviciul Permise este deficit de personal și oricât ar sta peste program, angajații acestei instituții nu reușesc să facă față numărului mare de solicitări. În fiecare vară, la Serviciul Permise se prezintă zeci de botoșăneni întorși din străinătate și care doresc să aibă prioritate deși nu au programări. Pentru a se evita astfel de situații, șeful acestei structuri vine cu un îndemn.

Au fost cazuri în care stranierii s-au prezentat la Serviciul Permise și au făcut presiuni asupra angajaților.

Pentru programarea online trebuie accesată pagina www.drpciv.ro, secțiunea ”serviciul programari online” și parcurși pașii solicitați.

Citeste si:

Facebook Comments