Apel umanitar! O mamă cere disperată ajutorul oamenilor pentru fetița ei grav bolnavă

Apel umanitar! O mamă cere disperată ajutorul oamenilor pentru fetița ei grav bolnavă

Adelina Mitac este o tânără mamă din Botoșani care are nevoie urgentă de ajutorul oamenilor cu suflet mare. Fetița ei este grav bolnavă, iar peste două luni trebuie să ajungă la o clinică din Turcia pentru o serie de investigații care costă aproximativ 8000 de euro.

”Buna dimineata dragi oameni inimosi. Am ajuns acasa din Turcia sambata unde am avut programate la consulturile si testul genetice, Antonia are retardul foarte sever, paralizie cerebrala si microcefalie, nu este eligibila pentru celule stem si nu va fii niciodata eligibila deoarece are retardul foarte sever asa a spus medicul pediatru si medicul neurolog din Turcia, de medicul neurolog ni-a mai dat încă un medicament antiepileptic pana la sosirea testului genetic sa aflăm despre ce sindrom este vorba. Am facut testul genetic medeleev vineri, rezultatul il vom primi dupa 2 luni daca nu iesa nimik, vom face încă 2 teste genetice in Turcia din nou. De medicul pediatru si medicul neutolog am fost indrumata sa fac consultul gastroenterolog deoarece este prea slabă ptr vârstă ei si consultul cardiolog dupa cum stiti Antonia i sa descoperit anul trecut ca are cardiomiopatie in Romania, dupa expresia fetei domnului doctor pediatru mi sa spus ca este foarte rau si trebuie monitorizata din aproape problema inimii. Dupa 2 luni trebuie sa ne intoarcem in Turcia pentru a afla rezultatul testului genetic si de a face consultul gastroenterologic si cel cardiologic. Costul estimativ pentru testele genetice plus consulturile ramase ar fi de 8000 de euro.
Un simplu share sau donație oricât ar fii de mică îi puteți schimba copilăria fetitei mele Antonia Stefania. Povestea o gasiti aici .Va mulțumesc că sunteți alături de fetiță mea Antonia Stefania.

Puteti dona si in conturi curente al mamei lui Antonia Stefania:
Lei: RO20BTRLRONCRT0201005801
Euro: RO67BTRLEURCRT0201005801
Codul Swift: BTRLRO22
Banca Transilvania
Titular:Mitac Adelina
Numar de telefon al mamei este:0749780445”

Citeste si:

Facebook Comments