Apelează la instanță

Directorii de la Nova Apaserv cer componenta variabilă lunară în instanță.

Chiar dacă în urmă cu câteva luni, consilierii județeni au refuzat să includă în bugetul operatorului de apă această componentă variabilă, totuși cei din conducerea societății au apelat la instanță. Această componentă variabilă urma să fie alocată membrilor Consiliului de Administrație, iar, ulterior, C.A. a sistat și plățile către directorii Nova Apaserv.

Președinte al Consiliului de Administrație al Nova Apaserv, Dan Deleanu, susține că în acțiunea introdusă în instanță, managerul general Gabriel Cârlan și directorii Cristina Panait, Daniela Jitarașu, Ady Petrușcă, Cătălin Fetcu și Cristian Romanovschi solicită sume lunare brute cuprinse între 3.900 și 5.000 de lei.

În schimb, directorul general Nova Apaserv, Gabriel Cârlan, spune că acțiunea în instanță are drept scop anularea obligativității de a returna banii încasați de cei din conducerea societății până la scoaterea componentei variabile din buget.

În funcție de decizia instanței judecătorești, directorul Gabriel Cârlan a spus că va hotărî ce se va întâmpla cu această componentă variabilă pe viitor.

Indemnizațiile lunare ale directorilor del societatea Nova Apaserv sunt de aproximativ 8.500 de lei brut, iar indemnizația managerului general este de 11.000 de lei brut.

Citeste si:

Facebook Comments