Aproape de comă alcoolică, circula cu mașina pe Bulevardul Mihai Eminescu

Aproape de comă alcoolică, circula cu mașina pe Bulevardul Mihai Eminescu

A băut până nu a mai putut și mai apoi s-a urcat la volanul unei mașini și a pornit într-o plimbare pe Bulevardul ”Mihai Eminescu”.

Joi seară, în jurul orei 19.20, poliţiştii Biroului Rutier, Poliţia municipiului Botoşani au efectuat semnale de oprire conducătorului unui autoturism care rula pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani, având o direcţie de deplasare sinuoasă. Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 37 de ani, din municipiul Botoșani, posesor al permisului de conducere din anul 2016. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,20 mg/l concentrație de alcool pur în aerul expirat.

Și tot ieri, numai că dimineață, polițiștii dorohoieni au tras pe dreapta o mașină care circula pe Bulevardul George Enescu, condusă de un bărbat de 36 de ani. Nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii să constate că șoferul era băut. Și l-au testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autovehiculului condus de bărbat, era valabilă până la data de 27.09.2016.

În cauze continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Citeste si:

Facebook Comments