Aproximativ 10.000 de persoane, în marş de la Piaţa Victoriei la Palatul Parlamentului. Ce au cerut manifestanţii

Aproximativ 10.000 de persoane, în marş de la Piaţa Victoriei la Palatul Parlamentului. Ce au cerut manifestanţii

Noi proteste au fost organizate, duminică, în Bucureşti şi în peste 80 de alte oraşe din România şi din străinătate. Manifestaţiile se reunesc sub sloganul „STOP Legile Justiţiei! Nu scăpaţi!”.

În Bucureşti, protestatarii s-au întâlnit la ora 18:00 în Piaţa Victoriei, şi au plecat în marş către Palatul Parlamentului la ora 19:30. La proteste şi-au anunţat prezenţa şi sindicatele, dar şi reprezentanţii unor partide politice sau Dacian Cioloş.

Un număr de 39 de grupuri civice şi organizaţii neguvernamentale, precum şi confederaţiile sindicale Blocul Naţional Sindical, alcătuit din 34 de federaţii profesionale, şi Cartel Alfa, alcătuit din 41 de federaţii profesionale, au chemat românii să ceară în stradă, duminică, retragerea legilor Justiţiei şi a legilor de modificare a codurilor penale, respingerea în Parlament a ordonanţei privind modificarea legislaţiei fiscale şi demisia imediată a Guvernului şi a preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Si la Botosani au ieșit în stradă în jur de 15 persoane, semn ca botoșănenii nu se arată preocupați de astfel de manifestări.

Cititi mai mult: mediafax.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeste si:

Facebook Comments