VIDEO! Asfalt așteptat de la Revoluție

De la Revoluție încoace, zeci de artere din Botoșani n-au văzut nici urmă de asfalt. Pentru locuitorii unui cartier de vile din municipiu, se va produce minunea. Prin Programul Național de Dezvoltare Locală, s-a aprobat finanțare pentru modernizarea străzii Drumul Tătarilor.

Primarul urbei a fost la București unde a semnat 7 contracte de finanțare. Cele mai multe dintre acestea vizează modernizarea unităților de învățământ în vederea autorizării la incendiu.

Botoșăneni fericiți pe drumul Tătărilor. În urmă cu câteva zile, primarul Cătălin Flutur a fost chemat la București la Ministerul Dezvoltării pentru a semna mai multe proiecte ce se derulează prin PNDL.

Valoarea totală a proiectelor este de aproximativ 8,5 milioane de lei iar contribuția municipalității este de 570 000 lei. Cel mai mare sumă este pentru reabilitarea și modernizarea străzii Drumul Tătarilor, respectiv 6 milioane de lei.

Au fost aprobate proiecte și pentru lucrări de modernizare pentru autorizarea la incendiu la Gradiniţa Nr 5, la Școala Gimnazială Ștefan cel Mare Botoșani, la Școala Generală Nr.17 și pentru Școala Generală Nr.12.

În perioada următoare primarul se va deplasa din nou la București pentru a semna alte 7 contracte.

Citeste si:

Facebook Comments