VIDEO! Asfalt pe două drumuri naționale

Cea mai mare durere a județului rămâne starea precară a drumurilor, fie ele județene sau naționale. O asfaltare unitară este un ideal greu de atins. Se intervine însă fracționar iar în cursul zilei de ieri, prefectul împreună cu șefii de la Drumuri Naționale au inspectat stadiul a două tronsoane unde se lucrează, la Vârfu Câmpului și la Dorohoi.

Veși sunt și despre mult așteptatul drum Botoșani – Târgu Frumos.

În cursul zilei de ieri, la Instituţia Prefectului a avut loc o întâlnire de lucru la care au participat parlamentari social democrați, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași dar și și șeful de la Secția de Drumuri Naționale Botoșani. S-a discutat despre stadiul lucrărilor la drumurile naționale ce se desfășoară pe raza județului Botoșani.

În primă fază se asfaltează aproape 15 km de drum, distanță cuprinsă între Dorohoi și Vârfu Câmpului iar în a doua jumătate a lunii august vor demara lucrările pe drumul Cucorăni-Mihăileni, pe tronsonul Călinești-Vârfu Câmpului, pe o lungime de 21 de km, iar restul lucrărilor, respectiv asfalt până la Mihăileni și sectorul Cucorăni-Călinești, ar urma să fie finalizate până la sfârșitul anului.

Așadar, în cel mai fericit caz modernizarea ar putea începe în 2019.

 

 

Citeste si:

Facebook Comments