VIDEO! Asfaltări făcute pe “alese”

La Botoșani se asfaltează străzile care sunt în stare bună, iar cele aproape impracticabile sunt puse în așteptare. Este concluzia la care a ajuns un consilier local.

Acesta susține că recent s-a intervenit pe o arteră unde locuiește un important om politic deși strada nu necesita intervenții. La polul opus, după ploi, un trotuar proaspăt reabilitat a fost înghițit de pământ, iar alte gropi zac neasfaltate de vreme bună.

Pe multe artere din municipiul Botoșani, șoferii fac slalom printre gropi. Primăria nu are suficiente fonduri pentru asfaltări, iar în ultima perioadă, nici vremea nu a fost favorabilă pentru plombări.  Pericole sunt și pentru pietoni. Un trotuar din Zona Industrială a fost înghițit de pământ cu tot cu pavele.

Iar în timp ce în oraș se întâlnesc zeci de astfel de situații, sunt străzi care se asfaltează chiar dacă sunt într-o stare bună. Aceste artere ar fi însă alese după anumite criterii.

Există informații conform cărora, prioritate la asfaltare au avut două străzi unde, coincidență sau nu, locuiesc doi aleși PSD.

Citeste si:

Facebook Comments