VIDEO! Asfaltări pe drumurile județene și naționale

Nemulțumirile și protestele repetate ale șoferilor din județ, par să dea roade, cel puțin parțial. Deși nu în totalitate, ci pe porțiuni de câțiva kilometri, s-a turnat asfalt. Cel mai proaspăt covor asfaltic a fost întins pe drumul județean Dumeni -Havârna. Vești bune sunt și pentru drumul național Cucorăni-Bucecea-Vârfu Câmpului-Siret, unde s-a dat ordinul de începere a lucrărilor.

Vremea ține cu drumarii în această toamnă iar șefii de la județau șanse mari să-și respecte promisiunea privind asfaltarea a cel puțin 40 de km de drum. În cursul zilei de luni, vicepreședintele Dorin Birta a inspectat lucrările recent finalizate de pe tronsonul Dumeni-Havârna.

Astăzi a fost semnat ordinul de predare și începere a lucrărilor pe porțiunea Huțani-Bucecea, Bucecea-Leorda, iar imediat ce se vor finaliza lucrările pe această porțiune șantierul se va muta pe tronsonul Poiana-Sarafinești.

Președintele PSD, Doina Federovici a anunțat că au început lucrările și pe drumul național Cucorăni-Bucecea-Vârfu Câmpului-Siret.

Termenul de finalizare este de trei luni de zile iar proiectul se derulează cu bani de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.În primă fază se va reabilita porțiunea dintre Cucorăni și Vârfu Câmpului iar în a doua etapă Vârfu Câmpului-Siret.

Citeste si:

Facebook Comments